ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Mehmet Zengin Ortaokulu

Mrt

2023-2024 Egitim-Öğretim Yılı '. yarıyıl 1. sınavlar ortak sınav takvimi aşağıda sunulmuştur.

OKULUMUZ KANTİNİ 15000 TL MUHAMMEN BEDEL ÜZERİNDEN İHALE EDİLECEKTİR .
İHALE ŞARTNAMESİ İLİŞİKTE SUNULMUŞTUR .

Kas

03.12.2023 Pazar günü Saat 11:00 de okulumuzda veli toplantısı yapılacaktır. Toplantı sınıf öğretmeni ile başlayacak olup akibininde diğer branş öğretmenleri sınıfları gezerek bilgilendirme amaçlı genel konuşmalar yapacaktır.

Bireysel görüşme yapılmayacak olup öğrencisi ile ilgili özel görüşmek isteyen velilerimizin öğretmenlerin görüşme saatlerinde okula gelmeleri rica olunur.

Eyl

5.Sınıf öğrencilerimizin ingilizce hazırlık sınıfı sınav sonuçları sınıf bazında aşağıdaki listelerde mevcuttur.

Eyl

Okulumuzun Giriş Saati 08.50  ve Çıkış Saati 15:25 'tir. Teneffüsler 15 dakikadır. Ders Giriş Çıkış saatlerinin yer aldığı tablo aşağıdadır.